Dok sam dopustao da me zivot vodi

Lider svog zivota

 

Лидер свог зивотаДок сам допустао да ме зивот води, пролазио сам “пакао” .Трудио сам се удовољио свима, од вољене особе, породице, пријатеља, сефова,… .. Нисам се размиљао о себи вецим од својих потреба и захтевам. Резултати мога труда нису видели ни мало, цак стају били су све лосији И лосији .У мени се гомилало незадовољство таквим зивотом година, сто је резултирало операцијом дебелог црева.Сецам се кад сам питао доктора старијег цовека „од цега до настје доктора? Одговор је био „Од стреса И неквалитетног зивота сине мој.“ Поред свега тога све је поцело да се руси, породица се распала, вољена особа отисла, пријатељи вецине њих нестали, посао све лосије је исао … Имао сам утисак кола поред следецег И нема краја том брду кад це да стану? Размислио сам о колико сам само књиге издао на тему побољшања зивота,

 

Odlucio sam uzeti zivot u svoje ruke I njime upravljati . Otisao sam na hipnoterapiju koja mi je mnogo mnogo pomogla.Pitacete se sigurno kako ? Tako sto mi je uklonila sve one emotivne blockade ,sva ona pogresna uverenja koja sam imao , tako sto sam postao odgovoran za svoj zivot a ne za tudje zivote.Prihvatio sam sebe onakvog kakav jesam.Naucio sam oprastati drugima a ponajvise sebi.Osetio sam veliki napredak u svom zivotu  a najvise mir I zadovoljstvo.Posle izvesnog vremena I sam sam zavrsio skolu za Hipnoterapeuta u zelji da I ja pomognem drugima , onako kako je pomoglo meni pa I vise .

Kako je zivot poceo da mi se menja iz korena , tako su I ljudi slicni meni I mojim ineresovanjma poceli da se pojavljuju u mom zivotu.Od mnogih sam ucio ,posmatrajuci njihov zivot,slusajuci njihova predavanja ili vodeci razgovore sa njima.Naucio sam tehnike I vezbe koje se u knjigama nisu spominjale a pomazu dosta u zivotu.

 

Moj Zivot se promenio sada iz korena, ostvarujem svoje snove . Osnovao sam Holisticki centar Laterna sa svojim koleginicama u cilju da pomognemo ljudima da poboljsaju kvalitet svog zivota.Ustvari postao sam LIDER svog zivota ja vodim svoj zivot I odgovoran sam za to. Ne dopustam da zivot vodi mene.

I u cilju toga organizovao sam skolu “ Postani Lider svog zivota “ gde zelim da prenesem svoje iskustvo I  znanje na druge koji zele da poboljsaju kvalitet svog zivota .

Циљ сколе је да кроз своје лично искуство, преузмете на Вас како радити на себи. како постици успех променим свој зивот.

На предавањима Постани лидер свог зивота радицемо Ја уцити кроз трениге, како пробудити хероја у себи, како савладати своје страхове. Радицемо И на то како засто морам изабрати из зоне комфора.

Радицемо на своја срца, здравља које ја дусе.Овладавамо својим навикама да би Уздигли свој живот.Упознајте се са техникама медитације, које могу сами надоградити у каснијем периоду.

Упис траје до 03.10.2019. када сам скола поциње, трајање сколе је 8 недеља. Цена на месечном нивоу је 4000 динара. Пријаве на Уплатом на рацун Холистицки центар касније 2501020000188576029.

 

Хипнотерапеут Горан Кубуровић

Тел 064-2583354

061-6370722