Kako mi je hipnoterapija pomogla

Posle višegodišnjeg “lutanja” kroz život pre tri godine otišao sam kod hipnoterapeuta. Dok sam tražio i ugovarao trenera za telo u jednom prilogu na TV saznao sam u kratkim crtama šta je hipnoterapija i odmah shvatio, pa ne treba mi trener za telo nego za um.

Već posle prvog tretmana uvideo sam da se u mom životu počinju dešavati neke promene, posle završenih tretmana ja sam bio drugačiji nego ranije, smireniji. Počeo sam shvatati i primenjivati sve ono što sam do tada pročitao i saznao, ali nisam na pravi način primenjivao. Ustvari počeo sam raditi na sebi i za sebe svakodnevno. Rezultati u mom životu su postajali sve bolji i bolji , naučio sam primenjivati prirodne zakone, Zakon privlacenja, zakon neopiranja, zakon reprociteta ……Ustvari pčceo sa shvatati kako Univerzum funkcioniše, kako Ja funkcionišem kao sastavni deo njega.

Zamenio sam stare navike novim, umesto da spavam ujutru dugo, počeo sam se ustajati ranije i uživati u divnim jutrima uz meditaciju. Uveće pred spavanje sam se počeo opuštati i meditirati, moj život je postao sve kvalitetniji i kvalitetniji. Počeo sam odlaziti na seminare i učiti razne tehnike koje mi koriste za napredak u životu. Naučio sam da ne brinem previše kad naiđe izazov u mom životu nego da se malo udaljim i pogledam ga iz drugog ugla i resenje je tu. Naučio sam da kad je izazov tu da se previše ne opirem i ne dajem mu snagu nego da ga prihvatim i sagledam, zahvalim mu se što me je naučio nečemu važnom. Shvatio sam šta je bezuslovna ljubav i mislim da je najvažniji deo mog života, načio sam šta je davanje ali i šta je i primanje. 

Kreativnost je počela da izvire iz mene u svakom segmentu mog života, intuicija se pojačala i onaj osećaj u stomaku sam počeo slediti koji je nepogrešiv. Moj život se promenio za 360 stepeni. Ljudi koji me poznaju počeli su me pitati šta se dešava sa mnom odgovor je “Živim život punim plućima “.

Bez svakodnevnog rada na seb ne možemo osetiti promene u našem životu, naravno tu je i ono najvažnije namera da se život promeni, kao i vera u sebe, uz ustrajnost daje uspeh. Možda će ovo moje iskustvo još nekome pomoći.


Želim Vam puno Ljubavi mira u duši i sklada u životu!