Moje prvo iskustvo sa hipnoterapijom

Kada sam odlučio otići na hipnoterapiju kod Tatjane bio sam tada u slepoj ulici, vrteo se u krug u životu ništa mi nije polazilo za rukom. Mada sam pročitao bezbroj knjiga usvojio dosta toga, ali nisam razumeo kako sve to funkcioniše.
Sećam se da je termin bio zakazan u tri popodne, odlučan da promenim svoj život krenuo sam ka njenom centru koji je od mene udaljen 10 min hoda, srce mi je lupalo kao ludo ali odluka da promenim život je pala. Vrata mi je otvorila Ljubica njena saradnica, žena prijatnog izgleda i neviđeno smirenog glasa i ophođenja. Malo zatim pojavila se Tatjana i započeli smo razgovor prvo pitanje je bilo “u kom segmentu vašeg života želite napredak” moj odgovor je bio “u svim segmentima života”. Onda mi je objasnila na mapi kako naža svest funkcioniše, i kako je hipnoza prevazilaženje kritičkog faktora naše svesti, da smo u hipnoterapiji direktno povezani sa svojom podsvešću i da je mnogo lakše menjati stare programe.
Zatim smo ušli u njen kabinet, pre uvođenja u hipnozu objasnila mi je da mogu prekinuti kad god ja poželim. Započeli smo tretman. Ja, i dan danas Vam ne mogu opisati rečima lepši osečaj od toga …..!
Bilo je predivno kao i na svakom tretmanu posle toga, tretman koji traje 40 min. mislim da mi prođe za 2 miniI svaki put sam joj govorio što prekide 🙂

Hipnoterapija

U hipnoterapiji ste svesni svega oko sebe čujete sve, možete prekinuti svakog momenta ako poželite, ja nisam

nikad želeo prekinuti, ustvari hipnoterapeut vas vodi da promenite svoje stare programe, da se oslobodite svojih strahova.

Promenio mi se život posle toga, shvatio sam Ko sam i Šta sam!

Dobio sam želju da i ja pomažem ljudima iz svojih iskustava, završio sam za hipnoterapeuta. Volim taj poziv, jer pomažem sebi i svima oko sebe.

 

Autor: Goran Kuburović