Šta je Hipnoterapija

Šta je hipnoterapija

Hipnoterapija je skup tehnika kojim Vas hipnoterapeut vodi ka najbržoj promeni vaših starih negativnih uverenja. Poput “Meni u životu ništa ne ide ….”, ” Ja ne mogu uraditi ….”,” Ja ne mogu ostvariti…” Mi u životu možemo sve ostvariti baš sve i na materijalnom planu i na zdravstvenom i na ljubavom i u svakom segmentu našeg života.

Hipnoza je prirodno stanje svesti, svima nam se dešavalo da se opustimo u vožnji autobusom ili nekim prevoznim sretsvom i da imamo utisak da smo za par minuta stigli do odredišta iako smo putovali sat vremena.

Šta još treba znati o hipnoterapiji?

To je da Vi u svakom trenutku dok ste u hipnotičkom transu  savršeno kontrolišete sve i potpuno ste svesni svega. Hipnoterapeut je tu samo da vam pomogne da pronađete pravu promenu za sebe.

Kako izgleda seansa?

Klijent obavlja prvi razgovor sa terapeutom koji je besplatan,gde mu terapeut podrobno objašnjava šta je hipnoza i dogovaraju se na kom planu klijent želi promene u svom život. Zatim sledi seansa gde terapeut lagano opušta klijenta i uvodi ga u hipnotiški trans koji traje 45 minuta, po izlasku iz transa klijent se oseća opušten i zadovoljan. Ukoliko želite da rešite neki dugogodišnji problem, strah ili neželjenu naviku, budite slobodni i javite mi se mailom ili telefonom. Posetite moju kontakt stranu za detalje.