O meni

Moji prvi koraci

Goran Kuburović

Isto kao i većina živeo sam život pun uspona i padova. Sve dok nisam pre 8 godina doživeo operaciju debelog creva odmah zatim usledio je i razvod. Život mi se srušio u totalu, bio sam u depresiji, prijatelji su počeli da me napuštaju.

Do ruku mi je dopala knjiga A.De Mella “Budjenje“ pročitao sam je u dahu par puta. Počeo sam na sebi raditi i proučavati zakone kvantne fizike, i ponašati se prema tim prirodnim zakonima koji na nas deluju verovali mi u njih ili ne.

Jednog trenutka sam TV ugledao prilog o hinozi i to me je u trenutku privuklo kao magnet. Potražio sam broj žene hipnoterapeuta koja je bila u prilogu i dogovorio se sa njom oko tretmana. Svaki put posle tretmana meni je bilo sve bolje i bolje shvatao sam ko sam šta sam koja je moja svrha života. Sve više me je vuklo proučavanje hipnoze i tako sam posle tri godine rada odlučio otići na školovanje za hipnoterapeuta koje sam zavrsio u Infity Centru kod našeg poznatog hipnoterapeuta Marjana Markovića.

Znam da je moja svrha u životu pomagati drugim ljudima, znam da nemam čarobni štapić, moja želja je to i znam da ću je ostvariti.